Fri leverans vid köp över 600 kr
NY
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
https://www.paulaschoice.se/sv/clinical-pro-retinaldehyde-dual-retinoid-treatment/1500-01.html

CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment

En kraftfull retinoidbehandling som effektivt jämnar ut linjer och rynkor utan att irritera huden.

820,00 kr
  • En kraftfull retinoidbehandling som effektivt jämnar ut linjer och rynkor utan att irritera huden.

  • Vilken produkt passar min hud? TILL VÅRT QUIZ
  • Hudtyp: Alla hudtyper
  • Hudtyp: + Alla hudtyper
  • Hudtillstånd: Finnar, Anti-aging, Glåmig hud
  • Ingredienser: 0,1% Retinaldehyd (Retinal), 0,16% Oleyl Adapalenate (Adapinoid), Granatäppelextrakt Visa alla
  • Rutin: ‌Behandling
Hudtyp:
+ Alla hudtyper
- +
Ta bort från önskelistan Lägg till i Önskelistan
*Erbjudandet om rabatt gäller inte för denna nya produkt.
Inte nöjd? Få full återbetalning.
Försök 60 dagar.
Inte nöjd? Få full återbetalning.

Effekt och beskrivning:

  • Behandla ålderstecken utan att orsaka irritation

  • Främja en klar hud

  • Förbättra hudens struktur och reducera hyperpigmentering

Först i sitt slag: en duo-retinoidbehandling som kliniskt har visat sig förbättra synliga ålderstecken, för en jämnare hudstruktur och klar, strålande hud.

Formulerad med retinaldehyd (som omvandlas direkt till retinoidsyra i huden), kräver den ett steg mindre för att bli aktiv jämfört med retinol. Retinaldehyd är också inkapslat i kalciumfosfat för att minimera irritation, medan Oleyl Adapalenate är en oljelöslig retinoid som binder direkt till hudens retinoidreceptorer (ingen omvandling behövs) för att balansera hud som är benägen att utveckla utbrott genom minimal irritation. Granatäppelextrakt, en kraftfull källa till antioxidanter, hjälper till att främja en hälsosam kollagenproduktion och dämpa skadliga faktorer för att stödja en klar hy. En biofermenterad blandning av ett lugnande jäst- och svampextrakt förbättrar hudens förmåga att tolerera retinoider.

94% håller med om att den känns skonsam mot huden*

"*Baserat på en oberoende klinisk studie med 35 deltagare under 3 veckor."

100% fick förbättrad textur och minskade linjer* 

*Baserat på en oberoende klinisk studie med 44 deltagare under 8 veckor.

Kliniskt bevisad att främja en jämn och klar hud* 

*Baserat på en oberoende klinisk studie med 44 deltagare under 8 veckor.

WE KNOW SKIN.

Upptäck vilken formula som passar dig.

Hudvård ger resultat när den passar din hud.

Vad är din hudtyp?

WE KNOW SKIN.

Rengör huden med en mild rengöring och avvakta 15-30 minuter. Välj det som stämmer överens med hur din hud upplevs.

Vilket hudtillstånd vill du förbättra?

WE KNOW SKIN. ‌(Vänligen välj ett alternativ).

Vad finns i produkten?

Nyckelingredienser:

0,1% Retinaldehyd (Retinal)

0,1% Retinaldehyd (Retinal)

En form av retinol som blir till retinsyra och som forskning visar kan hjälpa till att minska fina linjer, rynkor och andra ålderstecken. Kan även förbättra en hud som är benägen att utveckla utbrott av finnar.

0,16% Oleyl Adapalenate (Adapinoid)

0,16% Oleyl Adapalenate (Adapinoid)

En syntetisk föregångare till adapalen som hjälper till att släta ut hudens textur, jämna ut linjer och reducera synliga porer och blemmor.

Granatäppelextrakt

Granatäppelextrakt

En potent antioxidant som främjar kollagenbildning och dämpar skador från UV-ljus och fria radikaler.

Ingredienslista:

Ingredients:
Water (Aqua/Eau), Caprylic/Capric Triglyceride (emollient), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (antioxidant plant oil/emollient), Dimethicone (emollient/texture enhancer), Polyglyceryl-2 Stearate (emulsifier), Propanediol (humectant), Polyglyceryl-3 Diisostearate (emulsifier/stabiliser), Sodium Stearoyl Glutamate (emulsifier), Retinal (vitamin A/antioxidant), Tocopherol(vitamin E/antioxidant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Saccharomyces Ferment Filtrate (hydration), Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract (plant extract/antioxidant), Punica Granatum Pericarp Extract (plant extract/antioxidant), Oleyl Adapalenate (antioxidant/retinoid derivative), Glyceryl Stearate (texture enhancer), Stearyl Alcohol (texture enhancer), Hydroxyapatite (texture enhancer), Butylene Glycol (humectant), Cetyl Glyceryl Ether (emollient), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (emollient plant oil), Sodium Polyacrylate (film-forming agent), Isopropyl Myristate (emollient/texture enhancer), Hydroxyacetophenone (humectant), Caprylhydroxamic Acid (chelating agent), Sodium Phytate (chelating agent/stabilizer), Xanthan Gum (stabilizer), Glycerine (humectant), Hydroxystearic Acid (texture enhancer), 1,2-Hexanediol (preservative), Sorbitan Oleate (emulsifier), Naringin (antioxidant), Citric Acid (pH adjuster), Titanium Dioxide (CI 77891) (occlusive/opacifying agent).

Användning:

Steg 4 Behandlingar Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment

Så använder du specialvård

Börja med att använda produkten 3 gånger i veckan och öka gradvis till varje kväll, beroende på hur din hud reagerar. Applicera 1-2 pump på ansikte och hals. Undvik kontakt med ögonen. Fördela produkten jämnt. Följ upp med solskydd SPF 30 eller högre under dagtid.
Försiktighetsåtgärder: För utvärtes bruk endast. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj noggrant med vatten. Vid irritation, minska användandet eller avbryt användningen helt. Förvara utom räckhåll för barn. Följ noga hudens reaktion om du kombinerar med AHA- eller BHA-exfolieringar, Innehåller A-vitamin.

Så använder du din morgon och kvällsrutin steg för steg
Steg 1 Rengöringar
Fukta ansiktet och applicera en liten mängd av rengöringen med mjuka, cirkulära rörelser. Skölj väl. Upprepa eller använd en ren rengöringsduk vid tung makeup.
Steg 2 Ansiktsvatten
Applicera försiktigt över ansikte och hals med fingertopparna eller en bomullspad. Skölj inte av.
Steg 3 Exfolieringar
Applicera försiktigt över ansikte och hals (undvik fransraden och ögonlocken) med fingertopparna eller en bomullspad. Skölj inte av. Vänj in: Applicera varannan dag och se hur huden reagerar. Kan användas upp till två gånger dagligen.
Steg 4 Behandlingar
Fördela en ärtas storlek och applicera en eller två gånger dagligen på ansikte, hals och ögonområdet.
Steg 5 Fuktkrämer
Använd en dagkräm som sista steget i din morgonrutin och applicera rikligt minst 15 minuter innan du utsätter huden för solexponering. Som alltid är det bäst att återapplicera varannan timme när huden har utsatts för direkt solljus. Nattkrämen appliceras med en liten mängd en eller två gånger dagligen på ansikte och hals.
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment

Reviews

FAQ

Vanliga frågor

Vem är CLINICAL PRO Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment ansedd för?

Den idealiska användaren av denna behandling är någon som upplever avancerade tecken på åldrande och solskador, såsom fina linjer, rynkor, förlust av fasthet och ojämn hudton. Vidgade eller igentäppta porer, ojämn eller knottrig hudtextur och/eller märken efter utbrott kan också vara något man önskar jobba på.

Hur skiljer sig CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment från andra retinoidprodukter från Paula's Choice?

De huvudsakliga skillnaderna mellan våra retinoidformler är deras textur, nyckelingredienser och vilka specifika hudbesvär de riktar sig mot. CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment är en snabbabsorberande lätt lotion som kombinerar retinaldehyd (även känd som retinal) och oleyl adapalenat (känd som Adapinoid®) för att motverka flera tecken på åldrande samt ojämn, knottrig hudtextur och besvär relaterade till aknebesvär och vidgade porer. Det betraktas som ett professionellt starkt men ändå skonsamt alternativ för dem som söker avancerade resultat utan att använda sig av receptbelagd medicin. Om du har upplevt ökad känslighet efter att ha använt CLINICAL 1% Retinol Treatment tidigare, kan du överväga att prova CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment för att se hur din hud reagerar på denna formula.

Varför är CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment gul och kommer den att färga huden?

A-vitamin i sin renaste form är ljusgul, så den färg du ser återspeglar den kraftfulla mängden retinaldehyd i formulan. Vid applicering kan du märka en lätt gul nyans på huden, men detta är bara tillfälligt. Den lätta nyansen försvinner snabbt när den har absorberats och kommer inte att lämna färg på din hud.

Kan någon som är ny på retinoider prova CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment, eller är det endast för erfarna retinoidanvändare?

För dem som besväras av fina linjer, rynkor, ojämn textur, finnar och vidgade porer är CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment ett effektivt val, även om det kanske inte är det bästa alternativet för de som inte använt retinoider tidigare. Börja med att använda produkten en eller två gånger i veckan och öka gradvis användningen för att undvika irritation eftersom produkten är så kraftfull. Det kan vara bra att först testa produkten på ett mindre område för att bedöma din huds känslighet.

Är CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment bra för känslig eller rosacea-benägen hud?

Ja, denna formula kan passa en känslig hud eller hud som är benägen för rosacea. Adapinoid® i formulan är skonsam mot huden och kan på egen hand hjälpa till att tydligt minska rodnad. Vi har dessutom lagt till lugnande ingredienser som granatäppelextrakt, jojobafröolja och svampextrakt för att hjälpa till att minimera känslighet och/eller irritation. Kom ihåg att börja försiktigt: använd produkten en eller två gånger i veckan till en början och öka sedan gradvis frekvensen. Testa först på ett litet område om du har mycket känslig hud. Var försiktig med överanvändning, då det kan leda till torrhet, känslighet och utbrott. Du kan också välja produkter med lägre koncentrationer och se till att återfukta huden regelbundet för att minska risken för detta.

Vad är skillnaden mellan ett receptbelagt retinoid och CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment?

Vår formula innehåller retinaldehyd, den ingrediens som ligger närmast receptbelagd retinoidsyra, som kan fås utan recept, och som kan vara ett mindre irriterande alternativ. Till skillnad från de flesta receptbelagda retinoider innehåller vår behandlande produkt noggrant utvalda stödjande ingredienser som granatäppelextrakt, jojobafröolja och svampextrakt. Dessa ingredienser hjälper till att lugna, återfukta och varsamt behandla flera tecken på åldrande, samtidigt som de bidrar till att minska utbrott.

Kan jag använda CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment under graviditet eller amning?

Även om upptaget av topikalt applicerade receptfria retinoider i blodomloppet är lågt, rekommenderar vi att du undviker receptbelagda retinoider (Renova™, Retin-A™, Differin™, Tazorac™ och generisk tretinoin) samt receptfria produkter med retinol och dess derivat (retinylretinoat, retinaldehyd, retinyllinoleat, retinylpropionat eller hydroxypinacolonretinoat) på grund av deras relation till receptbelagda retinoider. Överväg att byta till en produkt för mogen hud som inte innehåller retinol eller dess derivat. För ytterligare frågor om ingredienser under graviditet, se till att rådfråga din läkare och följa deras rekommendationer. Läs gärna vår Expert Advice Article för att få mer information om hudvårdsprodukter som är säkra att använda under graviditeten.

Kan jag använda CLEAR-serien tillsammans med CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment och hur använder jag dem båda i så fall?

Du kan använda denna behandling dagligen efter att ha använt en CLEAR BHA-exfoliering. På kvällen kan du applicera CLEAR Oil-Free Moisturizer som sista steg i din rutin. Under dagen avslutar du med CLEAR SPF 30. Tänk på: det är säkert att använda retinoider tillsammans med andra hudvårdsingredienser som AHA, BHA, C-vitamin och niacinamid, men rådfråga din läkare om du använder receptbelagda retinoider.

När bör retinoider undvikas?

Eftersom retinoider är kraftfulla hudvårdsingredienser, finns det vissa situationer där du bör undvika att använda dem i din rutin. Exempel: 1) Om du är gravid eller ammar och din läkare rekommenderar att du inte använder dessa ingredienser. 2) Om du har vissa medicinska hudbesvär och din läkare säger att du inte bör använda dessa ingredienser. 3) Om din hud har blivit solbränd eller om du har öppna sår eller skärsår. 4) Innan kosmetiska behandlingar med ljus eller laser, samt under en viss tid före och efter starka kemiska peelingar (rådfråga din specialist).

Kan CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment användas runt ögonen och/eller läpparna?

Ja, du kan använda denna retinoid tillsammans med din favorit ögonkräm. Applicera det kring ögonbenet och undvik ögonlocket. Var försiktig så att du inte applicerar för nära fransraden. Du kan även använda det för att behandla rynkor kring munnen, men undvik direkt kontakt med läpparna. De som är känsliga för retinoider bör anpassa användningen.

Slutför din rutin

Forskning

Advances in Therapy, October 2022, pages 5,351-5,375
Polymers, May 2021, pages 1-22
Pharmaceuticals, August 2020, pages 1-22
International Journal of Cosmetic Science, April 2019, pages 240-256
Journal of Drugs in Dermatology, March 2019, pages 255-260
American Journal of Clinical Dermatology, January 2019, pages 345-365
Journal of Cosmetic Dermatology, September 2021, pages 2,874–2,879; and June 2018, pages 471-476
Clinical Interventions in Aging, December 2006, pages 327-348
Journal of Ethnopharmacology, October 2005, pages 311-317
Free Radical Biology and Medicine, June 1996, pages 761-769

Produkt slut i lager

CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment

CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment

Full size
820,00 kr
Denna produkt är slutsåld för tillfället. Fyll i din e-postadress nedan så skickar vi dig gärna ett mail så fort produkten finns i lager igen!

Din e-postadress skyddas av våra GDPR-standarder.